Top Ad unit 728 × 90

Last News

manşet

Güçlü Gögüs Kasları İçin 3 iyi Hareket

Hemen hemen en çok çalışmaktan hoşlanılan kas gruplarından en öne çıkanı göğüs antremanlarıdır. Göğüs kasları ne kadar pump olarak iyi hissetmenize yarasa da bazı sporcuların göğüs kasları gelişmemektedir. Bunun bir çok sebebi olabilir tabi ki düzensiz beslenme düzensiz uyku gibi birçok şey bugün sade hareket olarak sizinle 3 hareket paylaşacağım bu hareket göğüslerinizi güçlü yapacağına emin olabilirsiniz. Sizlere tavsiyem her zaman programlı bir şekilde çalışmanız çünkü ilerleyen zamanlarda düzeltilmesi zor olabilir yaptığınız yanlışları.
Aşağıda hareketleri resimlerle beraber koyuyorum uygulanış biçimlerini sitemizde dolaşarak yada spor salonuna gidiyorsanız hocanıza sormanız yeterlidir. Setler 4-12 olacak şekilde ve egzersiz aralarında 30- 50 saniye dinlenme ideal olandır bu süreyi arkadaşlarınızla muhabbete dalarak uzatmamanız da fayda var.

Bu arada hareketler tek bir göğüs için değil siz bunların üstüne bir kaç göğüs hareketi daha girebilirsiniz ama yeni başladıysanız uygun olur. 3 hareket yetersiz kalabilir.



1.      Barbell Pullover Hareketi
Barbell Pullover Hareketi Video



2. Incline Bench Press Hareketi


Incline Bench Press Hareketi Video



3. Bank Şınav Hareketi


 Bank Şınav Hareketi Video




Güçlü Gögüs Kasları İçin 3 iyi Hareket Reviewed by Unknown on 18:59:00 Rating: 5

1 yorum:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.